Asics Gel-Pulse 7 GTX – zimska varijanta Pulsa

Cela Asics GEL-Pulse serija akcenat stavlja na komfor po pristupačnijoj ceni. Tako je i sa novim modelom Asics Gel-Pulse 7 GTX, čije smo ranije verzije Gel-Pulse 5 i Gel-Pulse 6 već imali prilike da vam predstavimo.

Zimska varijanta GTX (GORE-TEX) ima otpornije gornjište tako da vam se noge neće smrznuti trčeći po hladnom vremenom, a i nećete morati da preskačete barice i pazite da ne upadnete u dublji sneg.

 

Kao i kod skupljih modela Asicsa koji potenciraju udobnost i kod Asics GEL-Pulse 7 gel jedince su kako u zadnjem delu pete tako i u prednjem delu stopala. Ovo omogućava veoma udoban korak u svim fazama pokreta stopala  – od udarca noge od podlogu do faze odgurivanja.

Za ovaj pregled izdvajamo Trusstic sistem  tehnologiju koja se koristi da smanji težinu đona ujedno dajući čvršću strukturu patike. Ovaj sistem čini patiku izdržljivijom, što je i logično jer je u pitanju plastični element koji oponaša rad plantarne fascie, pomažući nozi da prođe bezbolno kroz ceo ciklus koraka: od gaženja do odgurivanja.

asisc trusstic system

 

Asics Gel-Pulse 7 GTX je patika namenja normalnim pronatorima za svakodnevni (sporiji) trening. U zimskom periodu to nam i najviše treba jer je sezona trka prošla, a zbog baznog perioda i klizavih staza radićemo manje brzih trčanja.

Zaključak: Asics Gel-Pulse 7 GTX 

Uz pristojnu cenu dobijate udobnu patiku sa kojom ćete sigurno i udobono da prezimite.

komentari