Adidas Supernova Glide 7 – izuzetna mekoća za svakodnevni trening

Adidas Supernova Glide 7 (za trkače, verzija za cure je 6) je neutralna patika za svakodnevni trening. Nova verzija proverene patike iz Adidas stvorena je za sve vas koji volite tradicionalnije patike (đon sa puno amortizacije i odličan komfor) i kojima treba izdržljiva patika koja će pregurati 700km.

Đon novog Glide je kombinacija meke i energične Boost materijala i Adiprene EVA tvrđe pene, čime se dobija dovoljno stabilnosti i mekoće za patiku u kojoj se trči svaki dan.

Patika je porpilično ravna tako da sa svega 10mm pada peta prsti (visina 27mm u zadnjem delu i 10mm u prednjem).

Spoljni đon gotovo svih standardnih Adidas patika je narapvljen u saradnji sa Continentalom, tako da je guma veoma izdržljiva i omogućuje dobro trenje na različitim podlogama, a posebno na vlažnom betonu. Ova prednost Continental đona je nešto što vas može opredeliti sa Glide 7 u jesenjem periodu.

Gornji deo patike je redizajniran i po svemu sudeći prati se Energy Boost linija, gde je Formotion meš ojačan fleksibilnom plastičnim trakama. Ove trake pored izdržljivosti meša omoguavaju da se patika prilagodi različitim širina stopala.

U predelu pete upotrebljena je Geofit tehnologija koja se prilagođava obliku zgloba što omogućuje komforno trčanje.

komentari